Elemental Gankery hírek

 • And now her watch is ended...

  And now her watch is ended...

  8 nappal Mistress Sassz'ine után újabb skalpot gyűjtöttünk be (bár kétségtelenül jöhetett volna hamarabb is) - Szép Tiszta Kill™ volt, amelyről hamarosan láthatjátok a felvételt is *grabs popcorn*. Hajrá Elemental Gankery!

  Read more

 • EG VS MISTRESS

  Megérkezett a kieg első EG movie-ja, DIVINE STOOOOOOORM! #cleankill

  Read more

 • Progress taktika - Maiden

  P1 taktika:

  Read more

 • EZ Blyat

  EZ Blyat

  A nyári afkolások végével, kitartó játékkal a patch után lényegében instant kitakarítottuk a kloákás rákot és az egész akváriumát. Úgy érzem ez által ismét sikerült stabilizálnunk a helyünket az effektíven progresselni képes guildek között, és megítélesem szerint a jövőben csak további fejlődés várható.

  Read more

 • Two sides of the same coin

  Two sides of the same coin

  Újabb skalpot gyűjtöttünk be 19 próbálkozásból: Ezúttal Sargeras sírhelyének motorházteteje alá néztünk be, hogy megjavítsuk a Soul Engine-t és jól odapörköltünk a lélekdonoroknak is (úgy is mondhatnám, hogy karamellizáltuk őket). Hajrá Elemental Gankery!

  Read more

 • Progress taktika - Mistress Sassz'ine

  Read more

 • Árnyékból A Fénybe

  Árnyékból A Fénybe

  Folytatjuk portyánkat Sargeras sírhelyén, ezúttal 3 szellem papnő állta utunkat - átmenetileg. Amint felülkerekedtünk a glaive-ek és random kombók kezelésén, hamar túljutottunk rajtuk egy szép tiszta kill-en. Desolate Host és Engine of Souls, ti következtek... Hajrá Elemental Gankery!

  Read more

 • Nobody expects the Demonic Inquisition!

  Nobody expects the Demonic Inquisition!

  Mi is bejöttünk néhányszor az ajtón, mire "tökéletesen" előadtuk a műsorunkat, de ahogy az alább látható kép is mutatja, 20. pull-ra már sikeres volt a démonűzés. Hajrá Elemental Gankery!

  Read more

 • Ünnepélyes kriptanyitás

  Ünnepélyes kriptanyitás

  Az június havának 20. napján történt ugyanis, hogy csikorgatva megnyitotta vaskapuit a Tomb of Sargeras raid. Első nap délelőtt rögtön le is róttuk tiszteletünket normal módban, hogy bemelegítsünk az este induló Heroic raid-re. Az első komolyabb megmérettetés maga Kil'Jaeden volt, de álltuk a sarat és a bugok és lag ellenére egy szép tiszta kill-en (Terms and Conditions apply) padlóra küldtük. Az átvezető videó után rövid ideig árgus szemekkel kémleltük az eget, majd Mythic fokozaton folytattuk tovább, ahol rövid idő alatt a lent látható trófeákat is begyűjtöttük Goroth és Harjatan legyőzése révén; hamarosan folytatjuk, hajrá Elemental Gankery!

  Read more

 • Vezetőségi és roster változások - hogyan tovább?

  Több, mint két évvel ezelőtt a honlap első posztjában ezt fogalmaztam meg (és TL;DR-verzió):
  "Célunk színvonalas és élményteli progress nyújtása a játékosainknak."

  Read more